Antrenorul Botoșaniului, Dan Alexa: „Rezultatul e nedrept. Am controlat jocul!” – VIDEO

24 septembrie 2023 | Liga 1

FC Botoșani și UTA Arad au remizat, scor 2-2, într-o partidă din runda cu numărul 10 din Superliga. Dan Alexa (43 de ani), antrenorul botoșănenilor, a făcut o radiografie a meciului contra celor de la UTA. 

Dan Alexa a spus că jocul a fost controlat în totalitate de FC Botoșani și a catalogat rezultatul drept unul nedrept. Moldovenii au condus până în minutul 90+7, când italianul Godberg Cooper a dat lovitura și a obținut un punct pentru UTA Arad.

„Ce pot să spun după un asemenea joc în care toate momentele importante au fost ale noastre… Am controlat jocul. La 1-0 am avut situații de a face 2-0 foarte ușor în prima repriză. A fost o repriză care ne-a aparținut în totalitate. La 2-1 am avut două situații monumentale să facem 3-1. Am avut după aceea om în plus și corner și nu am reușit să ținem mingea. E un rezultat nedrept, pentru că puteam să închidem jocul. Apasă foarte mult faptul că nu am câștigat de la începutul campionatului, dar echipa a făcut un joc bun. Cred că a fost cel mai bun joc al lui FC Botoșani de la începutul campionatului. Am revăzut mai multe jocuri. Echipa a avut agresivitate, personalitate, calitate în multe momente ale jocului. Nu am fost mai liniștiți din păcate, asta cred că ne-a lipsit”, a declarat Dan Alexa

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: