Antrenorul FCSB-ului, înaintea meciului cu FC Botoșani: ”Jucătorii sunt suficient de inteligenți pentru a realiza că va fi un meci foarte dificil”

6 octombrie 2023 | Liga 1

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul lui FCSB, a prefațat meciul cu FC Botoșani din etapa 12 a campionatului, programat sâmbătă, 7 octombrie, la ora 21:30.

După egalul din runda trecută, 2-2 pe teren propriu cu U Cluj, pentru FCSB urmează o deplasare pe terenul ultimei clasate din SuperLigă, FC Botoșani. Elias Charalambous a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, duelul contra moldovenilor. Cipriotul și-a avertizat jucătorii în repetate rânduri că tocmai în astfel de meciuri, cu echipe mai slab cotate, au călcat strâmb în acest sezon.

„Știm că toate meciurile sunt complicate. Cu siguranță nu va fi ușor nici acesta, am pierdut cele mai multe puncte în astfel de jocuri. Trebuie să fim foarte concentrați și să depunem un efort mare pentru a obține cele 3 puncte. Botoșani are jucători rapizi în atac, pregătiți pe tranziție, așa că trebuie să fim în cea mai bună formă. Nu venim după un rezultat foarte bun, dar contează meciul următor. Trebuie să fim bine pregătiți pentru a obține cele 3 puncte. Jucătorii sunt suficient de inteligenți pentru a realiza că va fi un meci foarte dificil. Am analizat adversarul, vorbim în fiecare zi cu jucătorii. Dacă jucătorii sunt relaxați? Nu, nu. Am analizat adversarul, au văzut că au jucători de calitate. Încercăm să ne pregătim în fiecare săptămână cât de bine putem. Nu cred că au nevoie de motivație suplimentară”, a afirmat Charalambous inițial.

FCSB va avea doi absenți contra botosanenilor, pe stoperul Vlad Chiricheș, accidentat, și fundașul stânga Risto Radunovic, suspendat. Acesta din urmă ar putea fi înlocuit de nou-venitul Cristi Ganea.

„Radunovic este singurul jucător pe lângă Chiricheș. Nu pot spune dacă Ganea va fi titular, mai avem un antrenament și vom vedea. Vrem să încheiem cu bine antrenamentul, să vedem dacă toți jucătorii vor fi la 100% și apoi vom decide”, a comentat Charalambous.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: