Așa sună imnul României după calificarea la Euro 2024! Melodia lui Emilian a devenit virală – VIDEO

24 noiembrie 2023 | Liga 1

Cunoscutul cântăreț Emilian a lansat o melodie dedicată naționalei României imediat după ce ”tricolorii” au învins Elveția și au câștigat grupa de calificare la Euro.

Așadar, un omagiu adus fotbaliștilor pregătiți de Edi Iordănescu, care vor fi prezenți la un turneu final pentru prima dată după 8 ani. Emilian este un artist extrem de apreciat pe Tik Tok, unde are peste 12 milioane de urmăritori, astfel că videoclipul s-a viralizat rapid în rândurile iubitorilor de fotbal.

Cunoscutul cântăreț Emilian a lansat o melodie dedicată naționalei României

”Această piesă am făcut-o fix după ce România a terminat meciul cu Elveția dintr-un entuziasm și o bucurie greu de descris. M-a impresionat mult în 2018 piesa băieților de la Vegedream – Ramanez la coupe a la maison compusă pentru Naționala lor așa că am zis să iau energia muzicii Afro. Să o combin cu vibe-ul și cântecul nostru de suflet ce se aude la fiecare meci al naționalei: Româniaaaa, Româniaaa OLE OLE OLE !  Să ne vedem cu bine la EURO 2024 ! Bravo băieți, meritați tot ce vi se întâmplă ! 💙💛❤️”, a transmis artistul.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: