ASTĂZI: FC Botoșani – FC Voluntari, meci arbitrat de fratele lui Istvan Kovacs. Arbitrul asistent VAR este central

12 noiembrie 2023 | Liga 1

FC Botosani primeste vizita celor de la FC Voluntari, in cadrul primei etape a returului de campionat. Partida va avea loc astazi, de la ora 13:30, pe stadionul Municipal.

Intalnirea dintre botosaneni si ilfoveni va fi condusa la centru de fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs, arbitru criticat in presa de patronul Valeriu Iftime.

Domnilor, acest om este pregătit să facă față la acest nivel de prima ligă sau nu? Cum a ajuns el aici? Suntem vânați? Nu mai putem să mergem pe mâna unor astfel de arbitri. Sunt pregătiți pentru nivelul ăsta sau nu? Om avea și noi multe de remediat la echipă, dar nici nu pot să stau pe ultimul loc și să văd cum arbitrii ne fac probleme. Sunt extrem de supărat și îi rog pe cei din CCA să intervină si să ia măsuri cu cei care nici din camera VAR nu sunt în stare să arbitreze”, declara Valeriu Iftime in urma cu ceva timp.

Szabolcs Kovacs a arbitrat in acest sezonul pe FC Botosani in partida cu Otelul Galati, scor 0-0.

Arbitrii asistenti la meciul cu FC Voluntari sunt Adrian Vornicu si Tunyogi Ferencz.

In mod inexplicabil, in cabina VAR au fost delegati doi centrali, fara vreun asistent. Arbitru VAR va fi Catalin Busi, iar arbtrul AVAR este Iulian Dima, central de meserie.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: