ASTĂZI: FC Botoșani – FCSB, de la 21:30 – SĂ RĂSTURNĂM CARUL MARE!

7 octombrie 2023 | Liga 1

FC Botosani primeste vizita liderului FCSB, in aceasta seara, de la ora 21:30, pe stadionul Municipal. 

Partida va fi arbitrata la centru de Andrei Florin din Targu Mures, iar botosanenii vor incerca ”sa rastoarne carul mare” si sa produca o surpriza in aceasta etapa.

Cu un palmares pozitiv in fata ros-albastrilor, Dan Alexa spune ca pentru o obtine un rezultat bun in aceasta seara, jucatorii trebuie sa se autodepaseasca. Din 26 de partide disputate intre cele doua cluburi, FC Botosani are o singura victorie, scor 2-0 pe National Arena. Pe stadionul Municipal, FCSB a plecat neinvinsa de fiecare data.

”Întalnim una dintre cele mai bune echipe alea campionatului, ocupanta primului loc, o echipa care merita prima pozitie. Este o echipa intr-o forma foarte buna. Revenim dupa o saptamana foarte grea, din toate punctele de vedere. Venim dintr-o deplasare in care am incheiat meciul in genunchi. Nu este un moment usor. Suntem echipa de pe ultima pozitie si cea care nu a castigat pana acum. Va fi greu maine. Imi doresc foarte mult sa ne ridicam la nivelul meciului, sa jucam cu multa personalitate.

La prima vedere este meciul discrepantelor totale, iar noi ca sa obtinem ceva trebuie sa ne autodepasim. Faptul ca FCSB nu a fost invinsa la Botosani ar trebui sa fie o motivatie in plus.

Toata lumea trebuie sa inteleaga, jucatorii trebuie sa inteleaga ca mai sunt 84 de puncte puse in joc. E adeverat ca atarna foarte greu ca suntem singura echipa care nu a castigat, dar nu cred ca nu am castigat pentru ca am avut ghinion, ci pentru ca nu am stiut sa gestionam niste momente. Suntem la 3 puncte de locul de baraj. Am avut victoria in mana cu UTA, am pierdut cu Dinamo in ultimul minut.

Trebuia sa invatam sa gestionam mai bine lucrurile. E un moment dificil, dar jucatorii trebuie sa inteleaga ca mai sunt multe puncte puse in joc nu trebuie sa cadem intr-o stare in care sa credem ca suntem cei mai slabi.”, a declarat antrenorul FC Botosani, Dan Alexa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: