ASTAZI: FC Botosani primește vizita echipei Universitatea Cluj, de la ora 17:30

30 octombrie 2023 | Liga 1

FC Botosani incearca din nou sa sparga gheata in campionat si sa obtina prima victorie din noul sezon al Superligii. 

Botosanenii vor evolua astazi, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal, impotriva formatiei Universitatea Cluj, echipa clasata pe locul 10, cu 16 puncte.

Partida de pe Municipal va fi condusa la centru de Adrian Cojocaru. Acesta va fi ajutat de asistentii Alexandru Voda si Florian Vișan. In camera VAR vor fi Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs,  si Marius Omut.

”Intalnim o echipa puternica, ce are in componenta jucatori cu experienta: Nistor, Chipciu. E o echipa care si-a fixat deja un obiectiv clar, iar jocul lor creste de la meci la meci, odata cu revenirea la echipa a domnului Sabau. FC Botosani este totusi o echipa care prezinta jucatori cu calitati individuale extraordinare si credeti-ma ce va spun, dar in momentul de fata cel mai important este sa formam un grup unit si sa trecem peste aceasta presiune care ne apara pe umeri si sa obtinem intr-un final prima victorie. Trebuie sa ne revenim cat mai repede, pentru ca nu mai avem nici macar o scuza. Mai mult ca sigur, daca vorbim strict de incredere, ar trebui sa ne consideram norocosi, pentru ca atat antrenorul, cat si conducerea, ne ofera toata increderea de care avem nevoie, iar noi ca raspuns trebuie sa ne autodepasim si sa obtinem prima victorie. Am incredere in acest grup si cred ca fiecare jucator trebuie sa-si asume anumite responsabilitati. Normal ca ma doare cand vad situatia echipei. Aceasta este o intrebare cu raspuns, dar trebuie sa fim puternici.”, a declarat Andrei Dragu la conferinta de presa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: