Basarab Panduru dă de pământ cu Marius Croitoru: „N-ai ce să mai cauți în prima ligă!”

25 iulie 2023 | Liga 1

Fostul fotbalist Basarab Panduru (53 de ani) nu l-a menajat pe Marius Croitoru (42), revenit pe banca celor de la FC Botoșani după un sezon în care le-a pregătit pe FCU Craiova, respectiv FC Argeș.

După un mandat nereușit la FC Argeș, pe banca căreia a obținut o singură victorie, Marius Croitoru a revenit la formația la care și-a început cariera de antrenor, FC Botoșani.

Nici startul acestui mandat nu este reușit, moldovenii au un eșec și un egal în primele două etape ale noului sezon de campionat, ceea ce înseamnă că Marius Croitoru, cu tot cu mandatul de la FCU Craiova luat în calcul, a câștigat un singur meci de campionat dintre ultimele 19!

În acest context, Basarab Panduru s-a întrebat dacă Croitoru mai merită să antreneze la nivelul primei ligi.

„Mă mir, sunt totuși 19 meciuri de prima ligă în care ai doar o victorie. În mod normal, mi-e greu să cred că te mai lasă cineva prin prima ligă, nu prea mai ai ce să cauți în Liga 1. Are echipă să scape de ultimele 4 locuri? E de discutat”, a precizat Panduru la OrangeSport.

Constantin Zotta, ex-arbitru, l-a completat pe Panduru: „Când ești la necaz, te iau mama și tata, au grijă de tine. La el, mama și tata este Botoșaniul”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: