Ce a spus Andrei Patache, dupa egalul cu campioana Romaniei: ”Poate nu am facut cel mai frumos fotbal, dar e un punct de moral”

6 noiembrie 2023 | Liga 1

Antrenorul interimar al FC Botosani, Andrei Patache, spune ca imediat dupa ce Dan Alexa si-a dat demisia a incercat sa le ridice moralul jucatorilor, pentru a obtine un rezultat bun pe terenul campioanei Romaniei, Farul Constanta, ceea ce a si reusit, botosanenii castigand un punct la Ovidiu.

”Am incercat sa umblat strict la moral, sa le ridic moralul pentru ca veneam dupa 6 infrangeri. Cred ca am reusit, pentru ca baietii au aratat daruinta, iar asta e un lucru bun. Farul a controlat jocul, a avut ocazii mai multe, a avut posesie, dar si noi am avut o bara si putina sansa putea fi chiar 2-1, daca Cioiu juca altfel faza. Ma bucur pentru egal, pentru ca acest punct este de moral. De doua zile doar despre asta am vorbit, sa ridicam moralul, sa unim echipa.

Chiar daca nu am facut cel mai frumos fotbal, poate am tras de timp in unele momente, dar venim dupa 6 infrangeri, avem 15 etape fara victorie si nu suntem in cea mai comoda pozitie. Ne asteapta 6 finale, iar cel mai important este meciul cu Voluntari. Ne asteapta un meci greu contra lor.

Pana in iarna avem aceste finale cu echipele de deasupra noastra. Trebuie sa obtinem puncte pana atunci, pentru ca dupa pauza de iarna mai sunt putin meciuri, iar in Play-Out sunt doar 9 partide. Timp ne preseaza.”, a declarat Andrei Patache la finalul partidei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: