Ce-și reproșează Valeriu Iftime, după FC Botoșani e fără victorie de 18 meciuri: ”Cel mai vinovat sunt eu și de asta nu mă simt bine”

4 decembrie 2023 | Liga 1

FC Botosani a incheiat la egalitate, scor 0-0, cu Rapid Bucuresti, fiind singura echipa care nu a castigat in acest sezon, desi au trecut 18 partide. 

Patronului Valeriu Itime a declarat ca ceea ce regretă cel mai mult este ca a facut anumite declaratii care au tras echipa in jos. Initial a declarat ca vrea sa vanda clubul, apoi ca-l muta la Suceava si toate aceste lucruri au determinat multi jucatori sa refuze sa vina la Botosani.

”Am făcut un clasament, avem 10-11 ani în Liga 1, continuitate au 3-4 echipe mi se pare. Botoșaniul a avut o constanță aici, cu 3 ani în play-off, am pierdut play-off-ul în ultima etapă. Nu aș vrea să ne culcăm acum și să ne amintim cum a fost echipa asta.

Dacă am ceva care nu pot să dorm noaptea e din cauza lui FC Botoșani. Cumva toate celelalte lucruri ale mele sunt într-o matcă a normalității mele ca om, în afară de FC Botoșani, care mă mănâncă pur și simplu de două – trei luni de zile. Am tot zis că o las, de doi ani mă tot chinui. Mă tot las și nu mă las și echipa suferă, cred că de la mine vin toate astea. Când am spus că o soluție ar fi să vând clubul, acum nu îl mai dau, dau și bani numai să îl ia unul, nu mai cer nimic, nu mai cer nicio garanție. Cred că toate lucrurile astea s-au așezat cumva și ăsta e rezultatul.

Asta îmi reproșez cumva și nu aș vrea să retrogradez. Cel mai vinovat sunt eu și de asta nu mă simt bine. În fine, mă gândesc, îmi vine să plâng prea tare la telefon, mai bine nu mai spun (n.r. râde)”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport Live.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: