Cinci echipe se bat pentru Eduard Florescu, insă FC Botoșani anunță ca nu e transferabil: ”Mai am speranțe”

26 decembrie 2023 | Liga 1

Eduard Florescu (26 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători ai campionatului chiar dacă echipa sa, FC Botoșani, se află pe ultimul loc din SuperLigă. Acesta a adus prima victorie pentru Botoșani în acest sezon. Florescu a marcat ambele goluri în succesul cu Oțelul Galați, scor 2-0.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, nu este interesat de ofertele pentru Eduard Florescu. Omul de afaceri a susținut că atacantul nu este de vânzare. Mai mult decât atât, Iftime a susținut că a refuzat oferte din Polonia pentru mijlocașul Victor Dican.

”Nu-l dau pe Florescu. Îl vor cinci echipe. Și Dican avea oferte din Polonia, dar cum să dau jucătorii foarte buni? Mai am speranțe. Aș vrea să-l văd mai repede pe Sebi Mailat, el ne salvează, e golgeter-ul nostru.”, a spus Valeriu Iftime, potrivit iamsport.ro.

Eduard Florescu a avut o serie de declarații surprinzătoare la adresa colegilor care ”s-au dat accidentați” după eșecul cu Dinamo.

”Nu știu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Au lipsit câțiva. Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează, de fapt.

Sunt niște lași. Au venit după meciul cu Dinamo niște accidentări, așa… Peste noapte, așa. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, și le-a dat câte una în genunchi”, a declarat Eduard Florescu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: