Croitoru nu a mai castigat un meci in Superliga din octombrie 2022. Viorel Moldovan: ”E foarte mult, e rău! Patinează în gol”

7 august 2023 | Liga 1

Fostul internațional Viorel Moldovan s-a arătat surprins de seria negativă de rezultate a lui Marius Croitoru. După meciul FC Botoșani – FC U Craiova 0-1, Moldovan a comentat șirul de meciuri fără victorie al lui Marius Croitoru, indiferent că echipa s-a numit FC U Craiova, FC Argeș sau FC Botoșani. Fostul atacant spune că nu poate înțelege motivul pentru care Croitoru, după un prim mandat de succes la Botoșani, nu a reușit să confirme la niciun alt club, nici măcar la gruparea din Moldova patronată de Valeriu Iftime.

„Este în criză de rezultate Croitoru. Are undeva la 22-23 de meciuri fără victorie sau doar o singură victorie obținută, cu trei echipe diferite. Există o problemă, nu știu ce se întâmplă cu el. A trecut pe la Craiova, nu i-a ieșit absolut nimic. La Pitești, la fel.S-a întors la Botoșani, unde a dat înainte dovadă de fler și la transferuri. Echipa propunea un fotbal spectaculos, cu o dinamică foarte bună de joc, cu o construcție de la nivelul portarului. Acum parcă patinează în gol. Nu își găsește locul, chiar dacă e din nou la Botoșani. Nu știu ce se întâmplă. Măi, este foarte mult să ai 20 și ceva de meciuri și o singură victorie. E rău!”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Ultima victorie in Superliga a lui Marius Croitoru a fost pe 30 octombrie 2022, atunci cand FC Arges a invins pe UTA Arad, scor 1-0, dupa ce aradenii au avut doi oameni eliminati. Dupa revenirea la Botosani, Croitoru a inregistrat doua egaluri si doua infrangeri.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: