Cum a decurs antrenamentul de astăzi de la FC Botoșani, după scandalul ”pariorilor sportive” – GALERIE FOTO

26 octombrie 2023 | Liga 1

In plin scandal din cauza suspicionilor de pariuri sportive, FC Botosani se pregateste pentru partida de luni dupa-amiaza cu Universitatea Cluj.  

Majoritatea jucatorilor din lotul echipei au ramas șocati de cele aparute in presa, cum ca mijlocasul Virgile Pinson ar fi incasat intentionat un cartonas galben, asta dupa ce o persoana a incercat sa parieze 10.000 de lei, miza fiind chiar ”galben Pinson”.

Cu toate acestea, urmeaza un meci extrem de important pentru echipa, iar fotbalistii ramasi in lot incearca sa se concentreze la antrenamente pentru a obtine in sfarsit prima victorie din acest sezon.

De la antrenamentul de astazi a lipsit, asa cum era de așteptat , Virgile Pinson, insa nici Jean Armel Drole nu a fost prezent alaturi de ceilalti jucatori. Drole este acuzat de club ca i-ar fi spus lui Pinson ca va fi schimbat la pauza.

FC Botosani a sesizat Comisia de Integritate a Federatiei Romane de Fotbal, care cel mai probabil va sesiza si politia, in acest caz. TOPBT a incercat sa ia legatura cu Virgile Pinson, pentru un punct de vedere, insa fara succes.

Botosanenii vor primi vizita celor de la Universitatea Cluj, luni, de la ora 17:30.

foto: Facebook.com / Fotbal Club Botosani

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: