Cum s-au comportat PATACHE si ACSINTE in FC Botoșani – Otelul? IMAGINI FABULOASE de pe Municipal

20 august 2023 | Liga 1

FC Botosani si Otelul Galati au remizat, 0-0, in etapa a VI-a, in primul duel dintre cele doua echipe, dupa o pauza de 8 ani, dar si primul duel dintre botosanenii Andrei Patache si Florin Acsinte, in calitate de adversari, avand ambii functia de antrenori secunzi. 

Cum s-au comportat cei doi tehnicieni aflati la inceput de drum, veti afla in acest materiale, in care GALERIA FOTO e mai importanta decat cuvintele.

Florin Acsinte, ”secundul” lui Dorinel Munteanu la Otelul, a fost mai activ inaintea partidei. Acesta s-a ocupat de pregatirea jucatorilor, ”injectandu-le acestora” mentalitate de invingatori, in timp ce Andrei Patache se afla pe banca tehnica, incercand sa gaseasca cele mai bune solutii pentru un rezultat favorabil.

Florin Acsinte, alaturi de Andrei  Patache, ar fi ”cuplul” perfect pentru banca tehnica al FC Botosani. Acsinte chiar recunostea inaintea meciului ca si-ar dori ca la un moment dat sa lucreze impreuna cu fostul sau coleg, insa momentan ambii sunt in cautarea experientei.

La inceputul partidei de pe Municipal, cei doi antrenori au fost premiati de FC Botosani pentru intreaga cariera in tricoul ”ros-alb-albastru”.

O data cu startul meciului a intrat in actiune Andrei Patache, care nu a stat decat maximum 5 minute pe scaun pe toata durata partidei. A dat indicatii, a strigat la jucatori, i-a incurajat, a fost ganditor, incordat, incercand sa aduca prima victorie a botosanenilor in noul sezon.

Nu a fost sa fie acum, insa cu siguranta Andrei Patache va avea un cuvand de spus in noua meserie de antrenor, fiindca este la fel de devotat si de serios, asa cum a fost ca jucator. Acesta a fost felicitat la finalul meciului de fostul arbitru, Marian Salomir, care a fost observator al arbitrilor, in meciul de ieri.

Articol & Foto: Ionuț Tăbultoc

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: