Dinamo, cu un picior în Superliga. Câinii au defilat în meciul tur din barajul cu FC Argeș

29 mai 2023 | Liga 1, Liga 2

Dinamo este la un singur meci de revenirea în Superliga, câinii roșii având un avantaj consistent după ce s-au impus cu un categoric 6-1 în fața lui FC Argeș pe Arena Națională, în meciul tur din barajul cu FC Argeș.

Partida de pe Arena Națională a început cu ceva emoții pentru DinamoFC Argeș începând energic meciul tur al barajului. Nu a durat mult până ca tabela să sufere prima modificare, ”câinii” reușind o primă repriză de vis în fața piteștenilor.

După un sfert de oră de joc, fundașul central Bena a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner. Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au replicat prin Garita, care a rămas singur cu portarul Dujmovic. Execuția atacantului francez a fost una slabă, permițându-i goalkeeperului bosniac să respingă și să îndepărteze pericolul.

După această fază, totul avea să se transforme într-un adevărat coșmar pentru FC Argeș. Spaniolul Larrucea a profitat de o deviere nefericită a jucătorilor piteșteni și a făcut 2-0.

Apoi, Ghezali, fără îndoială omul meciului în această partidă, a profitat de o greșeală în apărarea adversă și i-a pasat lui Alexandru Pop, care a finalizat cu un lob spectaculos.

Omul meciului desemnat de Flashscore: Lamine Ghezali (Dinamo București)

Cu 5 minute înainte de finalul primei părți, Ghezali a înscris un gol superb în urma unei acțiuni pe cont propriu. Extrema dinamoviștilor a finalizat elegant, cu un lob peste Micle, stabilind scorul pauzei.

În partea secundă, argeșenii au redus din diferență prin Zebic, fundașul central interceptând balonul în urma unei faze fixe a oaspeților.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: