Dorinel Munteanu vrea să plece de la Oțelul: „Mi se pare prea mult! Ce spun eu trebuie să fie lege aici!”

22 decembrie 2023 | Liga 1

FC Botoșani a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0. Dorinel Munteanu a transmis că ia în calcul demisia. Dacă rămâne la echipă va da afară cel puțin 10 fotbaliști. 

FC Botoșani a obținut prima victorie a sezonului chiar pe terenul Oțelului. Nemulțumit de atitudinea fanilor și de jucătorii lui, Dorinel Munteanu a transmis că în zilele viitoare va analiza dacă rămâne la echipă.

„Sunt cel mai dezamăgit suporter sau om din Galați. Echipa mea a jucat foarte slab, eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat în teren. Îmi schimb obiectivul. Lumea a început să o ia razna. A început să viseze prea mult. Îmi schimb obiectivul! 

Să rămânem în Liga 1, dacă așa vor distinșii noștri suporteri. Am putut să fac maxim la această echipă până astăzi. Cred că ar trebui să fie mulțumiți și onorați că participă în această competiție, din postura în care suntem.

Sunt multe tabere, nu vreau să mă iau după lucruri necurate. Cât mai sunt 27 de puncte puse în joc, pot să sper. Dar acum ne gândim la salvarea de la retrogradare.

Se vor schimba cel puțin 10 jucători, chiar dacă nu credeți. Nu au înțeles mesajul meu. Ce spun eu trebuie să fie lege aici! Cine nu ascultă trebuie să plece. Și vor fi cel puțin 10!”, a spus Dorinel Munteanu la Orange Sport.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: