Dublu campion al Romaniei, ca și transferat la FC Botoșani

17 septembrie 2023 | Liga 1

Ultima în clasamentul Ligii 1, FC Botoșani face orice pentru a ieși din zona periculoasă. Numirea lui Dan Alexa a schimbat atmosfera pe banca moldovenilor, dar rezultatele întârzie să apară. Una dintre mutările prin care Valeriu Iftime încearcă să aducă un suflu nou în club ar putea fi transferul lui Carlo Casap.

Carlo Casap a rămas liber de contract îm această vară, după 11 ani sub comanda lui Gică Hagi. Dublul campion al României nu a dus lipsă de oferte. Dinamo l-a avut pe listă, pentru un transfer în ”Ștefan cel Mare”.

iAM Sport a aflat că bănățeanul își va continua, totuși, cariera sub comanda unui ex-dinamovist. Potrivit surselor noastre, Casap a vorbit cu Dan Alexa și cele două părți s-ar fi înțeles asupra unui contract.

Într-un interviu pentru iAM Sport, Carlo Casap a dezvăluit de ce a plecat de la Farul, dar a vorbit și despre lupta cu accidentările.

”Tot ce pot spune este că mai aveam un an contract. Mi-au propus o prelungire, însă le-am transmis ce îmi doresc eu în continuare. Am ajuns la un numitor comun și le multumesc și pe această cale pentru înțelegere pentru că m-au lăsat să caut o nouă provocare în viața mea.

Pentru mine primează fotbalul. Tot timpul am pus fotbalul pe primul loc și mi-am dorit doar să joc. Am făcut foarte multe sacrificii, atât eu, cât și familia mea și niciodată nu m-am dat bătut, nici nu o voi face. Au fost multe momente frumoase până acum, dar cele din spate, momentele grele, m-au făcut mult mai puternic și pregătit pentru ce urmează”, a declarat mijlocașul pentru iAM Sport.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: