DUELUL CAILOR DIN MOLDOVA! Poli Iasi și-a prezentat NOUL LOGO. Ce parere ai? FOTO, VIDEO

12 iulie 2023 | Liga 1

FC Botosani si Politehnica Iasi sunt echipele din moldova ce au cate un cal pe logo. Daca botosanenii au pus calul pe stema anul trecut, iesenii aveau pe logo doi car, dar au renuntat la unul in acest sezon. Poli Iași si-a dezvaluit noua identitate vizuală, inaugurând o nouă eră alb-albastră.

”Minimalist, elegant, inspirat de trecut, gândit pentru prezent și viitor. Noul logo reflectă esența clubului.”, spun reprezentantii clubului.

Calul — simbol al orașului — a fost redesenat pentru a etala un aspect bine definit, puternic și îndrăzneț. Ține capul sus, privind hotărât înainte, spre viitor. Are o poziție de luptă, pregătit să apere onoarea clubului și a orașului în fața oricărui adversar.

Dungile — elementul distinctiv al tricourilor noastre de joc — au fost integrate în designul calului, într-o manieră imaginativă și eficientă care îi conferă un aspect unic și ușor de recunoscut. Culorile: alb-albastru. Albastrul regal ales de fani reflectă clasa, prestigiul și istoria orașului Iași.

Wordmark-ul POLI IAȘI funcționează ca un piedestal, evocând statuile ecvestre din Iași. Numele ales reflectă modul în care aproape 77% dintre fanii noștrii se referă la club. Tipografia a fost creată special pentru club, fiind inspirată de afișele și programele de meci dintre anii ‘60 și ‘80, având un efect inspirat de dungile de pe vechile sigle.

LOGO POLI IASI SI FC BOTOSANI

Noua identitate vizuală este construită pentru a funcționa optim în această eră a transformării digitale și are rolul de a intensifica prestigiul brandului Poli Iași, de a consolida legătura clubului cu orașul, dar și de a aduce clubul în atenția unei noi generații de suporteri. Procesul de rebranding este rezultatul unei colaborări dintre Novossance și Football Brand Designer, iar la baza sa a stat și consultarea publică pe care clubul a organizat-o în perioada 26 mai – 9 iunie 2023. În curând, clubul va lansa și un website complet redesenat, un nou magazin online și o gamă de produse inspirate de noul branding.

Fanii Poli Iași au putut vedea noua identitate vizuală în cadrul unui eveniment de prezentare organizat în Grădina Publică Palas, acolo unde a fost anunțat și parteneriatul cu noul sponsor tehnic, Nike, noile tricouri fiind prezentate într-o manieră fără precedent în România. Tot în cadrul evenimentului, publicul a avut ocazia să se întâlnească pentru prima dată în noua stagiune cu jucătorii și staff-ul tehnic, fiind prezentat și lotul pentru sezonul 2023/24.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: