Dupa victoria de la Botosani, FCU Craiova s-a impus acasa cu 3-1 in fata Voluntariului

12 august 2023 | Liga 1

FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1, în deschiderea rundei cu numărul 5 din Superligă.

FC Voluntari și-a consumat norocul și inspirația în victoria de runda trecută, 2-1 contra Rapidului, și a fost un partener de antrenament pentru elevii lui Nicolae Dică. FCU Craiova, din nou fără sprijinul Peluzei Sud, i-a încântat pe cei 2.900 de spectatori prezenți la meci.

Iureșul a început în minutul 4, când Sidibe l-a găsit perfect pe Chițu în interiorul careului advers. Atacantul oltenilor a înscris cu un șut la colțul scurt. După doar 10 minute, Chițu i-a întors favoarea mijlocașului belgian. Sidibe a trimis în poarta goală, din 6 metri.

Formația antrenată de Ilie Poenaru nu s-a dezmeticit. Atacurile spre poarta lui Vâlceanu au continuat să curgă, iar Van Durmen a modificat din nou tabela.

Dică a ordonat retragerea după pauză. Într-un moment în care FCU Craiova evolua cu un om în minus, Baeten primind îngrijiri medicale pe margine, Sigurjonsson a redus din diferență.

Era chiar minutul 78, cel în care Voluntariul suna revenirea în cel mai recent meci direct, barajul pentru Conference League. Oltenii conduceau atunci tot cu 3-0, s-a terminat 3-3. Nu a fost cazul de această dată.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: