E OFICIAL! Valeriu Iftime a anunțat numele noului antrenor principal al FC Botoșani

5 decembrie 2023 | Liga 1

Dupa ce varianta Liviu Ciobotariu a picat, tehnicianul avand ceva oferte de la arabi, FC Botosani s-a orientat repede si a anuntat numele noului antrenor principal. ”Ros-alb-albastrii” au avut rezultate bune in perioada in care antrenor interimar a fost Andrei Patache, reusind un egal pe terenul campioanei Farul, egal cu Rapid Bucuresti, cu FC Voluntari, fiind invinsa doar de Petrolul Ploiesti. 

Astfel, patronului FC Botosani, Valeriu Iftime, a decis ca antrenor principal sa fie Mihai Ciobanu, iar antrenori secunzi Andrei Patache si Florin Acsinte.

„Am stat si m-am gândit. Am analizat și am discutat cu unul sau altul de prin străinătate și din tară, dar nu am ajuns la niciun numitor comun. Unul îmi cerea mai mult de cât aș fi putut eu să îi dau, altul îmi cerea jucătorul x sau y, iar eu nu i-am putut garanta aducerea lor. Altul îmi cerea să nu fie niciodată restanțe la salarii, aici să zicem că nu eram departe unul de altul, dar chiar și așa am decis până la urmă să nu las loc de reproșuri. Ba că timpul de pregatire din iarnă a fost prea scurt, ba că nu i-am adus jucătorii ceruți de el, etc, etc.  Astfel că, am decis să îl pun antrenor principal pe Mihai Ciobanu, cel care are licență PRO, iar Patache o să fie în acte antrenor secund. El are formele legale să îmi stea pe bancă”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

FC Botoșani este „lanterna roșie” a Superligii după 18 etape, fiind singura echipă din campionat care nu a reușit să înregistreze nici măcar o victorie. De asemenea, botoșănenii au cea mai slabă defensivă, cu nu mai puțin de 35 de goluri încasate.

În ciuda celor menționate, Valeriu Iftime nu disperă și este convins că tot oamenii săi de la FC Botoșani pot scoate echipa din criză:

„Eu nu cred că dacă aduceam un antrenor străin sau altul de pe aici de pe la noi îi luau pe ei focul de Botosani, așa cum simt Ciobanu și Patache. În condițiile noastre actuale riști enorm dacă aduci pe unul care nu cunoaște lotul și care îți mai și cere nu mai știu eu ce. Sper să îmi iasă cu noua mea echipă tehnică de antrenori”, a completat Iftime, pentru ProSport.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: