Eduard Florescu: „Poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Un adversar m-a întrebat în timpul meciului cum e posibil să fim așa jos”

16 decembrie 2023 | Liga 1

Eduard Florescu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) de la FC Botoșani afirmă că jucătorii sunt de vină pentru criza in care se afla clubul.

FC Botoșani încă n-a câștigat niciun meci în actualul campionat și e „lanterna roșie” a Superligii, cu numai 9 puncte acumulate în 19 etape. Cel mai bun fotbalist al formației, Eduard Florescu, consideră că nu banca tehnică reprezintă problema echipei, ci fotbaliștii.

„Eu nu simt că banca tehnică e problema noastră. Am avut și avem antrenori foarte buni, de la care am învățat multe, am primit sfaturi bune pe care le-am asimilat și care m-au ajutat. Eu am mai spus-o, poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Acum avem un antrenor bun, tânăr, Patache, care cunoaște fenomenul și, chiar dacă mai are multe de învățat, ca orice antrenor tânăr, cred că este pregătit. Dar dacă el ne spune o treabă și noi, majoritatea, n-o respectăm în teren, poate să vină oricine, degeaba!, a declarat Florescu pentru GSP.ro.

Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani: „Bauza m-a întrebat cum e posibil să fim pe ultimul loc”

Mijlocașul lui FC Botoșani dezvăluie un moment inedit petrecut în timpul meciului din ultima etapă, cu FCU Craiova (0-2):

„Nu pot să zic că e un lot mai slab valoric decât în ceilalți ani, avem și acum jucători cu calitate. Multă lume ne-a spus asta, chiar și adversarii din teren.

Și acum, cu FCU Craiova, se întrebau adversarii cum e posibil să fim pe ultimul loc. La un moment dat, când s-a întrerupt meciul, cred că Bauza m-a întrebat cum e posibil să fim pe locul ăsta, având o echipă atât de bună. I-am spus că nici eu nu înțeleg (n.r. – râde)”. a spus Florescu in interviul din GSP.ro.

La startul Superligii, antrenor la FC Botoșani era Marius Croitoru, care a plecat după numai 5 etape în care nu a putut să dea indicații în timpul meciurilor, să apară la conferințe și la flash-interviuri, el neavând carnet de antrenor si nici licenta PRO.

„E o diferență când antrenorul poate da indicații, te ajută când strigă, parcă te trezește mai mult decât în momentul în care vorbește cineva care nu e «principal». Ne-a fost greu la începutul sezonului, știind că Marius nu poate să ne zică nimic în timpul meciurilor, afirmă Florescu.

”Mai avem două meciuri foarte importante în acest an, îmi doresc din suflet să scoatem maximum din ele. Urmează o finală, jucăm cu Dinamo, suntem două echipe rănite. E un moment greu și pentru ei, și pentru noi, o să vedem cum va fi meciul. Dinamo mi se pare o echipă foarte bună, dar și ei sunt în aceeași situație ca noi, nu se regăsesc, au nevoie de câteva victorii să-și revină. Individual, Dinamo are o echipă foarte bună ”

– Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: