Eduard Florescu si Jaly Mouaddib puși la cheltuială de Andrei Patache, după incidentul de la Ovidiu – VIDEO

6 noiembrie 2023 | Liga 1

Jucatorii Jaly Mouaddib si Eduard Florescu s-au imbrancit si s-au contrazis in prima repriza a meciului dintre Farul si FC Botosani, atunci cand francezul a patruns in careu, insa nu i-a pasat romanului, dupa care a pierdut mingea in afara terenului. 

Florescu i-a reprosat lui Jaly ca trebuia sa dea pasa si l-a impins usor, moment in care francezul a ripostat cu multe cuvinte in limba franceza. Momentul a fost surprins de camerele TV, iar comentatorii de la Digisport au spus ca ”asta ii mai lipsea Botosaniului, ca jucatorii sa se certe intre ei”.

La prima intrerupere, antrenorul Andrei Patache i-a chemat pe amandoi la marginea terenului cerandu-le sa se calmeze, iar la finalul partidei i-a pus la cheltuiala, pentru ca astfel de momente sa nu se mai repede.

”Acolo Jaly trebuia sa-i paseze lui Florescu si nu suntem in cea mai buna pasa. Exista nervi intinsi la maximum intre ei, din pacate. O sa faca o cinste colegilor. I-am si anuntat in vestiar, ca o sa dea o pizza la baieti”, a spus antrenorul Andrei Patache.

Pana la finalul partidei cei doi jucatori s-au impacat, fiind surprinsi imbratisandu-se dupa golul egalizator reusit de Victor Dican.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: