Eugen Neagoe a fost demis de la CS Universitatea Craiova!

25 iulie 2023 | Liga 1

Eugen Neagoe (55 de ani) a fost demis de la CS Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf (47) e marele favorit să-i ia locul. 

În această dimineață, la sediul clubului a avut loc o ședință, care ar fi fost doar o formalitate. Iar conducerea oltenilor a decis să renunțe la Eugen Neagoe, deși Universitatea Craiova a luat 4 puncte în primele două etape, 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați.

Eugen Neagoe a fost adus la CSU Craiova în ianuarie 2023 și a semnat un contract care mai era valabil până în 2024. Avea 21 de meciuri pe bancă. A câștigat 9 și a înregistrat câte 6 egaluri și 6 înfrângeri. Cu el, CSU Craiova a ratat calificarea în cupele europene pentru prima dată în 6 ani.

Tehnicianul de 55 de ani a reacționat în premieră și a explicat ce a discutat la ședința de azi cu finanțatorul Mihai Rotaru.

„Nu există niciun motiv pentru decizia asta. Conducerea nu mi-a reproșat nimic, dar atunci când patronul îți spune că vrea o schimbare ce poți să mai faci sau să mai spui?! Am avut o discuție, am vorbit despre lucruri, despre ghinionul pe care l-am avut și ne-am despărțit amiabil”, a spus Neagoe pentru GSP.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: