EXCLUSIV! A început curățenia de iarnă: Primul jucator dat afară de FC Botoșani a jucat doar 4 minute

31 octombrie 2023 | Liga 1

FC Botosani a reusit sa rezilieze primul contract cu unul dintre jucatori adusi ”la gramada” si care a jucat doar patru minute in tricoul echipei.

Este vorba despre brazilianul Gustavo Hebling, in varsta de 27 de ani, cel care a fost prezentat de FC Botosani pe 4 august. Dupa aproape trei luni la echipa, Gustavo a bifat doar 4 minute in meciul cu Dinamo si a fost rezerva intr-o singura partida, cea cu Otelul.

Gustavo, care a postat deja pe Instagram ca se afla in Sao Paolo, a fost singurul care a acceptat rezilierea contracului din ”autocarul” de jucatori adusi in vara.

Ca el mai sunt in lotul echipe, asa-ziși fotbalisti, care doar incaseaza salarii si nu ajuta echipa. Unul dintre exemple este olandezul Jayson Halman, care a venit in luna iulie si nu a fost niciodata in lot pentru meciurile oficiale.

Un alt exemplu este David Tweh Teklo (foto jos), liberianul ajuns tot in luna august la FC Botosani, care doar s-a antrenat trei luni de zile.

Suporterii botosaneni se intreaba de ce sa aduci trei jucatori pe care sa-i platesti ca sa nu joace, in loc sa aduci unul bun pe un salariu mai mare?

La aceasta intrebare poate raspunde doar patronul Valeriu Iftime, care recent a declarat ca niciodata nu va da 8.000-9.000 de euro salariu unui jucator. In schimb, FC Botosani cheltuie mii de euro cu jucatori care doar sunt in vizita la Botosani, o vizita in care primesc si bani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: