EXCLUSIV! Primul transfer realizat de FC Botosani. Jucatorul s-a prezentat singur incă de pe 17 decembrie – VIDEO

27 decembrie 2023 | Liga 1

FC Botoșani a realizat primul transfer din aceasta iarna, insa pana acum nu a fost facut anuntul oficial, asta desi jucatorul s-a prezentat singur inca de pe 17 decembrie. 

Este vorba despre mijlocasul ofensiv Aldair Ferreira, un angolez care are si cetatenie portugheza. Acesta are 25 de ani si poate juca atat in centru, cat si in benzi. Fotbalistul vine din prima liga din Lituania, acolo unde a jucat pentru echipa FC Dziugas Telsiai.

In acest an a bifat 34 de partide in tricoul lituanilor, in 11 dintre ele fiind titular, reusind sa ofere 4 pase de gol. Ultimul meci jucat de Ferreira a avut loc pe 12 noiembrie.

Pe 17 decembrie, fotbalistul a publicat pe Instagram un video de prezentare, prin care a anuntat ca a semnat cu FC Botosani.Inca o oportunitate de a face ceea ce iubesc cel mai mult cu bucuria de intotdeauna. Iata-ne din nou. FC Botosani. Superliga”, a scris acesta pe Instagram.

”Botosanenii” incep si curatenia de iarna, mai multi jucatori fiind pe lista de plecare. Unul singur a plecat pana acum, olandezul Jayson Halman, care nu a prins niciodata lotul la echipa, fiind un fotbalist adus de Marius Croitoru inca din cantonamentul din Austria.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: