EXCLUSIV! Virgile Pinson a revenit in lotul FC Botoșani, după scandalul ”pariurilor”

20 noiembrie 2023 | Liga 1

Conducerea clubului FC Botosani a decis sa-l reprimeasca in lot pe mijlocasul Virgile Pinson, care fusese exclus din cadrul echipei de fostul antrenor Dan Alexa, in urma scandalului ”pariurilor sportive”.

FC Botosani a anuntat Comisia de Integritate din cadrul FRF, iar pana la finalizarea anchetei, Virgile Pinson se bucura de prezumtia de nevinovatie. In aceasta situatie, pentru ca FC Botosani sufera in atac, conducerea a decis ca fotbalistul francez sa revina in lotul echipei.

Virgile Pinson s-a alatural lotului inca de miercurea trecuta si a jucat o repriza in meciul amical de sambata, cu Bucovina Radauti, incheiat cu scorul de 9-0.

Pe 27 octombrie, antrenorul de atunci al celor de la FC Botoșani, Dan Alexa, anunțat că Pinson și Drole au fost suspendați și excluși din lot, până la finalizarea investigațiilor.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, dar și suspiciunile lui Alexa, șefii clubului i-au chemat pe cei doi jucători pentru a le cere explicații. Surprinzător, Pinson a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben.

Când a fost pus să argumenteze de ce, a susținut că el calculase că urma să stea în meciul de Cupă, după care a spus că, de fapt, nu mai știa exact evidența avertismentelor. „Galbenul” a fost al 4-lea în acest campionat și a fost suspendat pentru meciul de campionat din runda următoare, FC Botoșani – U Cluj 0-3.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: