FC Botoșani a anunțat desparțirea OFICIALĂ: ”Clubul nostru îi mulțumește”

27 septembrie 2023 | Liga 1

FC Botosani a anunțat despartirea de omul care s-a ocupat pana acum de pregatirea echipei, una aspru criticata atat de suporteri, cat si de jurnalisti. 

”FC Botoșani anunță că a ajuns la un acord cu preparatorul fizic Stelian Isac pentru încetarea raporturilor contractuale. Clubul nostru îi mulțumește lui Stelian pentru întreaga perioadă petrecută alături de noi și îi dorește mult succes în următoarea provocare a carierei sale!”, este anuntul publicat de botosaneni pe Facebook.

Despărtirea fusese anuntata cu o saptamana inaintea de principalul finantator, Valeriu Iftime, care precizat ca Stelian Isac a fost cel care a cerut rezilierea contractului din cauza unor probleme personale. Clubul se confrunta cu cea mai mare problema de la infiintare: patru jucatori au suferit rupturi de ligamente de la inceputul pregatirii si pana in prezent.

Jucatorii de la FC Botosani stateau foarte bine din punct de vedere fizic pe vremea cand era pregatita de Ovidiu Chiribici, unul dintre cei mai apreciati preparatori fizici din Romania si care in prezent este la Poli Iasi, alaturi de Leo Grozavu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: