FC Botoșani, gest umanitar în cazul care a scandalizat România: „Facem apel la ajutorul vostru”

24 august 2023 | Liga 1

FC Botoșani a lansat prin intermediul canalelor oficiale de comunicare un apel umanitar, într-o încercare de a susține o familie aflată la grea încercare. 

E vorba despre cazul Alexandrei, o tânără în vârstă de 26 de ani însărcinată, care a murit zilele trecute într-o maternitate din Botoșani, după ce a fost ignorată de medicii cărora le ceruse cu disperare ajutorul.

„În momentele de cumpănă ale membrilor comunității noastre, facem tot posibilul să ajutăm pentru a arăta că nimeni nu este singur la nevoie. Așa cum bine știți, Alexandra, o tânără botoșăneancă de 26 de ani, s-a stins din viață, în mod nedrept, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Astfel, FC Botoșani face, din nou, apel la ajutorul vostru. 

Scoatem la licitație un tricoul oficial al lui Victor Dican, iar sumă strânsă va fi donată familiei îndoliate. Licitația, care pornește de la 500 RON, este deschisă până sâmbătă, 2 septembrie, când vom disputa următorul meci de pe teren propriu, împotriva celor de la Hermannstadt, iar câștigătorul va fi invitat la meci pentru a-și ridica premiul.

FC Botoșani, gest umanitar în cazul care a scandalizat România: „Facem apel la ajutorul vostru”
Tricoul scos la licitație de clubul moldovean / Sursă foto: Facebook

Transmitem, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate, și le dorim multă putere pentru a trece peste această răscruce!”, au transmis cei de la FC Botoșani, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: