FINAL DE NEGOCIERI! El este antrenorul care va încerca sa o salveze pe FC Botoșani de la retrogradare!

28 decembrie 2023 | Liga 1

Patronul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime a găsit un nou antrenor, iar acela este Bogdan Andone, fost antrenor la Apolon Limassol, acolo unde a obtinut in 15 meciuri 1,93 puncte/ meci.

Valeriu Iftime are încredere că Bogdan Andone poate salva echipa din subsolul clasamentului. Chiar dacă a câștigat ultimul meci de campionat, 2-0 cu Oțelul Galați, FC Botoșani este ultima echipă din SuperLiga României.

”Am discutat cu multe persoane, iar Bogdan Andone este antrenorul care va începe pregătirea cu echipa în 2024. Sper că am făcut alegerea cea mai bună la momentul în care ne aflăm. Are destulă experiență și toți cei cu care am vorbit mi-au spus lucruri încurajatoare despre dânsul.

Situația la echipă ne obligă să facem și niște mutări în lot, dar deocamdată nu are sens să discutăm despre nume, chiar dacă, e adevărat, trebuie să ne mișcăm repede.

Legat de Pius (n.r. despre care s-a scris că este deja cedat pentru 200.000 de euro), situația încă nu este clară. Are ceva propuneri din Portugalia și din Belgia, dar deocamdată nu este nimic finalizat. La cum se prezintă lucrurile în acest moment, el este jucătorul nostru”, a declarat Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani.

Cu 12 puncte obținute în 21 de meciuri, Botoșani trebuie să se întărească serios în pauza de iarnă pentru a se salva de la retrogradare, iar Valeriu Iftime a început schimbarea de pe banca tehnică, prin numirea lui Bogdan Andone.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: