Fostul golgheter al ligii secunde revine acasă! Chică-Roșă se va alatura lotului FC Botoșani – VIDEO

12 iunie 2023 | Liga 1

Botosaneanul Adrian Chică-Roșă, fostul golgheter al ligii secunde din sezonul trecut, se va alatura lotului FC Botosani, care urmeaza sa mearga intr-un cantonament in Austria.

Chică-Roșă este sub contract cu FC Botosani, insa nu a facut parte din lot pana ina cest moment, fiind imprumutat la FC Buzau, iar mai apoi la FC Brasov. Atacantul are o poveste de viata fascinanta. A renuntat la fotbal, a plecat in Olanda la cules flori, iar intr-o vara, aflat in vacanta, a jucat cateva partide pentru echipa de Liga a IV-a, Avantul Albesti.

”Nu am vrut să joc în liga a patra, a cincea. Singura variantă pe care am avut-o a fost să plec afară, la muncă. Nu puteam să stau acasă pe banii părinților, trebuia să fac ceva și am plecat în Olanda, la flori, prin niște prieteni. Erau crizanteme, nu lalele. Am lucrat un an și două luni acolo. Am început să joc la o echipă din Olanda, nu era o formație cu pretenții, la nivelul ligii a cincea, a șasea din România. Am jucat doar din plăcere. După, revenind în țară în vacanță, printr-un prieten, am ajuns să joc în liga a patra, la Avântul Albești. Era vorba de două-trei luni cât stăteam acasă. În șase-șapte meciuri am marcat 18 goluri și în acea perioadă s-a înființat și FC Botoșani II. M-au chemat să joc acolo, dar pe moment nu am acceptat. Aveam și câteva kilograme în plus, nu mai jucasem de mult timp la un nivel competitiv… Dar până la urmă am acceptat. Am slăbit 15 kilograme în trei luni”, povestea Chică-Roșă in urma cu un an.

Acesta a ajuns la FC Buzau, sub forma de imprumut, iar mai apoi a devenit golgheterul ligii secunde, cu 15 goluri reusite. De la FC Buzau a ajuns la FC Brasov, iar in aceasta vara a expirat imprumutul.

Din sursele TOPBT.ro, Chică-Roșă nu va mai fi imprumutat, fiind asteptat sa se alature lotului echipei FC Botosani. Chică-Roșă are 24 de ani si 1,85 m inaltime, un atacant solid.

La finalul meciului castigat de FC Brasov, in fata celor de la Steaua, scor 1-0, gol marcat de Chică-Roșă, Basarab Panduru l-a laudat pe atacantul botosanean.

„Ce cauţi în Liga 2 dacă faci faze din astea? De ce? Că e una la şapte ani? Are şi fizic bun, nu e gras, n-are nimic. Mi se pare că arată destul de bine. Şutul e frumos”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: