CAZ UNIC la FC Botoșani! Încă doi jucatori de bază sunt accidentați: unul cu fractura, altul cu ligamente rupte

8 septembrie 2023 | Liga 1

FC Botosani e lovita de un ghinion incredibil in acest sezon al Superligii. Cu Mailat, Petro, Sadiku operati, Tiganasu cu fractura, care a revenit intre timp, ros-alb-albastrii mai au doi jucatori accidentati. Unul va lipsi o luna de zile, celalalt nu va juca decat dupa pauza de iarna.

Este vorba despre Andrei Dragu, care s-a accidentat la meciul cu Otelul Galati, dar si Sekou Camara, care a iesit accidentat la partida de la CFR Cluj.

Dragu a suferit o fractura de radius la antebrațul mâinii stângi, în urma unui duel în partida cu Otelul Galați, scor 0-0. Mijlocasul botosaneni are deja doua săptămâni de când are mana în gips și abia peste o luna ar putea reveni la antrenamente.

Accidentarea suferita de Sekou Camara în meciul cu CFR Cluj este trasa la indigo cu cele suferite de Mailat, Sadiku și Petro: ruptura de ligamente.

La fel ca ceilalți fotbaliști, Camara a fost și el operat și va fi indisponibil cel puțin patru luni de zile. 

Niciodată FC Botoșani nu a avut patru jucători operați de ruptura de ligamente, iar fanii echipei se întreabă dacă nu cumva au fost probleme cu pregătirea jucătorilor la reunirea din vara. 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: