Golgheterul Sebastian Mailat a fost asaltat de fani la revenirea pe gazonul de pe Municipal – FOTO, VIDEO

14 octombrie 2023 | Liga 1

Cel mai bun jucator din lotul FC Botosani, golgheterul sezonului trecut, Sebastian Mailat, a fost asaltat de suporteri inaintea partidei de pe Municipal dintre botosaneni si Zimbru Chisinau. 

”Sebi” este inca in perioada de recuperare, in urma accidentarii suferite inaintea startului de campionat, insa nu poate sta departe de gazon. Dorinta de a reveni este una enorma din partea jucatorului, dar si din partea suporterilor, care-l vad ca pe un colac de salvare.

Suporterii botosaneni au facut fotografii cu Sebastian Mailat si i-au transmis ca-l asteapta pe gazon cat mai repede.

Fotbalistul a dorit sa fie cat mai aproape de colegi si a urmarit meciul amical cu Zimbru Chisinau de pe banca de rezerve, insa clubul nu se va putea baza pe el decat dupa pauza de iarna.

Mailat a publicat astazi pe contul sau de Instagram o fotografie cum face duble pe gazonul de pe Municipal, semn ca-i este atat de dor de fotbal.

”Avem nevoie de Sebastian Mailat ca de aer, dar in acelasi timp si el are nevoie de noi pentru a trece peste aceasta perioada neagra din cariera oricarui fotbalist. Stim ca nu i-a fost usor, insa in acelasi timp nu ne-a fost usor nici noua usor. Il asteptam pe teren si sunt sigur ca odata cu revenirea lui isi va reveni si echipa. Ne-a salvat sezonul trecut si sunt sigur ca ne va salva si sezonul acesta.”, ne-a declarat un suporter al echipei FC Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: