HERVIN OGENDA revine la FC Botosani: ”Am nevoie de un numar 10 acum”

8 septembrie 2023 | Liga 1

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a declarat că a ajuns la un acord cu Hervin Ongenda (28 de ani), mijlocașul ofensiv liber de contrat după despărțirea de Rapid.

Francezul va fi la a treia aventură la FC Botoșani și la a patra în Liga 1. El revenise în România în iarnă, dar nu s-a impus la Rapid și a fost pus pe liber de giuleșteni.

„Aseară (n.r – miercuri) am vorbit cu Ongenda, ne-am înțeles! Eu am încredere în copilul ăsta, iar dacă vine la mine, să mă ajute, poate să ajungă iar la un nivel bun. Fac tot ce ține de mine, dar depinde și de el. Am și nevoie de un număr 10 acum. 

Aseară și-a dat acordul să vină, astăzi nu am vorbit cu el. I-am spus președintelui să facă actele, dar Ongenda le comunică (n.r. – datele) mai târziu, așa”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Ongenda este cotat în acest moment la 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, în scădere față de septembrie 2022, când era evaluat la un milion de euro. Francezul era cotat la 350.000 de euro când a ajuns prima dată la Botoșani, în 2018.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: