Iftime, savuros: “Alexa stă până ajungem în Champions!” Legătura cu “palma Prodancei”

31 august 2023 | Liga 1

Valeriu Iftime vorbește despre Dan Alexa și despre obiectivele de la Botoșani. Patronul a discutat și despre momentul stânjenitor al antrenorului cu Anamaria Prodan.

FC Botoșani și-a găsit antrenor după o perioadă lungă în care a căutat un înlocuitor lui Marius Croitoru. Dan Alexa este varianta cea mai potrivită pentru echipa lui Valeriu Iftime, despre care are numai păreri pozitive. Chiar și după momentul în care antrenorul a primit o palmă de la Anamaria Prodan, finanțatorul a spus că este omul potrivit pentru job.

„Este un om foarte serios. Vrem să îl ținem pe perioadă nelimitată. Nu am discutat termenii contractului, dar mă înțeleg cu el. Eu aș vrea să rămână Dan Alexa până ajungem în Champions League.Dar viața antrenorului este foarte scurtă, dacă nu obțin rezultatele dorite. Eu nu aș vrea să mă despart niciodată de vreun antrenor, atâta timp cât văd rezultate. Așadar, i-am zis lui Dan să pună ce vrea el în contract, orice clauză de reziliere, eu o să semnez. Nu am absolut nimic împotrivă. Vreau ca el să scoată echipa din situația în care se află și să redevină o echipă care mai contează în acest campionat. Asta e, acum o ducem prost, sper să nu ne înecăm de tot, o să vedem.”, a spus patronul de la FC Botoșani.

DESPRE PALMĂ PRIMITA DE LA PRODAN

“Am făcut mai multe sondaje și încercări. Nu sunt cel mai potrivit aici, eu doar miros omul. Orice om din fotbalul acesta, mai arată uneori o mică chestie publică. Că mi-a zis cineva că el a avut acel moment în care s-a certat cu Anamaria Prodan. Din câte știu, nu cred că mai are vreo relație cu doamna Prodan, dar nici nu contează pentru mine. Dar în acel moment a fost un copil mult mai mult decât politicos. 

Eu l-am luat pe Alexa și pentru vestiar. Am câțiva jucători străini care au jucat pe la echipe bune și cred eu că el se va impune în fața lor. Știu că i-a avut pe Budescu, Alibec și Tamaș, iar atunci arătat că poate să țină un vestiar.

Eu repet, după judecata mea jucătorii ar trebui să îl respecte mai mult după acea palmă de la Anamaria Prodan. Nu are el față de copil cuminte sau de vreun fricos. Nu cred că va fi asta o problemă greu de gestionat pentru Dan.

Eu cred că el poate duce echipa mea pe un loc pe care un mi-l doresc în clasament. Consider că am o echipă bună, care nu e de poziția pe care o avem acum. Am nevoie de un om care are și ambiție el este foarte tânăr, a mai antrenat în SuperLiga. Este unul dintre antrenorii care a mai fost în prima ligă și cred eu că foamea va arăta că poate să fie aici. Cred că Dan este cea mai bună soluție.”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: