Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Valeriu Iftime: „Nu a mai fost inspirat în alegerea antrenorului și nici în transferuri”

24 octombrie 2023 | Liga 1

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația în care se află ultima clasată din Superliga României, FC Botoșani. Fostul internațional consideră că Valeriu Iftime poate gestiona situația delicată în care se află clubul, datorită experienței pe care a acumulat-o.

FC Botoșani a rămas singura echipă fără victorie din Superliga României și se află pe ultimul loc cu doar 6 puncte acumulate în 13 etape. În ultimul meci, botoșănenii au pierdut în deplasare, cu Sepsi, scor 2-5, iar în urma rezultatului dezastruos, Dan Alexa și-a anunțat demisia.

Ilie Dumitrescu îl consideră pe Valeriu Iftime capabil să salveze clubul din situația delicată în care se află: „Vorbim despre un patron cu mare experineță care și-a pus amprenta în fotbalul românesc. Când ajungi la un anumit nivel trebuie să știi să gestionezi și astfel de momente. Am văzut multe momente bune la Botoșani. Problema e că există o diferență mare între ce creează Botoșani pe faza ofensivă și faza defensivă, unde sunt probleme mari de tot”.

Ilie Dumitrescu a declarat, potrivit DigiSport, că Valeriu Iftime nu a fost inspirat când l-a numit antrenor pe Dan Alexa: „E o situație delicată. Nu a mai fost inspirat în alegerea antrenorului și nici în transferuri. Acolo lucrurile mergeau foarte bine, era o echipă cu rezultate și trăia din transferuri”.

FC Botoșani a promovat în prima ligă în 2013, iar cea mai slabă clasare de atunci a fost locul 11, ocupat în sezonul trecut. Botoșani a jucat de două ori în play-off-ul Ligii întâi, în 2019/2020 și 2020/2021, terminând campionatul pe locurile 4, respectiv 6.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: