Înfrangere pentru FC Botoșani, în primul meci al sezonului. Patache a revenit in echipă din cauza accidentărilor

17 iulie 2023 | Liga 1

FC Botosani s-a chinuit in primul meci al sezonului 2023/2024. Loviți de accidentări grave, botoșănenii au cedat la Voluntari cu scorul de 2-1.

Fara cinci jucatori in lot, Mailat, Tiganasu, Petro, Chică-Rosa si Sadiku, Marius Croitoru a fost nevoit sa-l introduca in echipa pe Andrei Patache, cel care nu a jucat deloc in meciurile de pregatire din Austria. Acesta a fost folosit in banda stanga, pe postul lui Tiganasu.

Botosanenii puteau primi gol in secunda 30, insa au avut sansa. Acestia au revenit in joc si au avut cateva ocazii de a marca, una dintre ele prin Eduard Florescu, care a trimis in bara transversala din lovitura libera, după care Pinson l-a întins serios pe portarul gazdelor.

Ilfovenii au primit penalty in prima repriza, insa Ducan a aparat lovitura excutata de Nemec.

In repriza a doua gazdele au fortat si au deschis scorul prin Merloi, dupa o pasa primita de la Boboc, faza suspecta de OFFSIDE, insa validata de VAR. Dupa doar cinci minute Merloi a reusit dubla cu un sut din interiorul careului.

FC Voluntari s-a retrans spre finalul partidei, iar FC Botosani a reusit sa reduca din diferenta printr-un autogol al lui Armas, insa a fost prea tarziu pentru a marca si golul egalizator.

FC VOLUNTARI (3-4-3): Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș (cpt.) – D. Andrei, Rață, Crepulja, Boboc – Răduț, Nemec, Merloi
REZERVE: J. Fernandez – Paz, I. Andres, R. Popescu, Florea, Voican, Al. Munteanu, Dumiter, Cocian

FC BOTOȘANI (3-4-3): Ducan – Mutombo, Dican, Pius – E. David, Ed. Florescu, Zabou, Dragu – Golofca, M. Roman II, Pinson
REZERVE: Began – Creț, Patache, Șeroni, Cioiu, Cărăușu, Olinga, Drole, S. Camara
ABSENȚI: MailatȚigănașu, Petro, Sadiku, Chică-Roșă (accidentați)

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: