Jucatorii care nu au venit la reunirea lotului. Remacle marele absent: ”Este jucatorul nostru. Nu-l putem lăsa la U. Cluj””

17 iunie 2023 | Liga 1

Martin Remacle (U.Cluj)

Martin Remacle (U.Cluj)

FC Botosani s-a reunit ieri, insa au fost cativa absenti. Pe langa Victor Dican, care se afla cu echipa de tineret a Romaniei la Campionatul European, alti doi jucatori au absentat, cat de cat motivati. 

Este vorba despre atacantul Adrian Chica-Rosa, dar si mijlocasul Martin Remacle. Cei doi sunt sub contract pana pe 30 iunie cu FC Brasov, respectiv Universitatea Cluj, si sunt asteptati la Botosani imediat dupa ce expira contractele de imprumut.

Remacle a declarat public ca nu vrea sa revina la FC Botosani, desi mai are contract un an, iar Universitatea Cluj il vrea gratis, lucru neacceptat de finantatorul Valeriu Iftime.

”Pe Remacle nu îl putem lăsa la U Cluj până nu avem o discuție civilizată cu el, pentru că el e jucătorul nostru încă un an de zile. L-am rugat să vină să încheiem într-un fel colaborarea cu el. Vă dați seama că nu am ținut niciun jucător cu forța la Botoșani. Pe de altă parte, îmi respect drepturile și interesele clubului”, a declarat Valeriu Iftime.

Daca cei doi jucatori nu se vor prezenta la club, dupa data de 30 iunie, acestia ar putea fi amendati.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: