Marius Croitoru este ironizat zilnic pe Tik-Tok: ”Ai răbdare, abia am venit” – VIDEO

8 iulie 2023 | Liga 1

Revenit dupa un an la FC Botosani, antrenorul Marius Croitorul nu va mai avea parte de linistea care a avut-o in primul mandat la gruparea locala. Daca in primele doua sezoane Croitoru a fost sustinut de suporteri, in cel de-al treilea fanii i-au cerut demisia din cauza atitudinii acestuia si a faptului ca-l tot lua in lot pe fiul sau, David Croitoru.

O parte din suporteri nu cred ca Marius Croitoru mai poate imbunatati situatia echipei, mai ales dupa ce s-a intamplat cu Universitatea Craiova si FC Agers, acolo unde Croitoru nu a avut deloc rezultate. Odata cu intoarcerea acestuia la echipa, fanii acuza ca totul este secret la echipa, ca cei din club nu le comunica situatia transferurilor, asa cum se intampla inainte, ajungandu-se in situatia in care impresarii si jucatorii anunta ca au semnat cu echipa, inainte ca cei din club sa o faca in mod oficial.

”Tare ma tem de sezonul care urmeaza cu abordarea aceasta a lui Marius Croitoru. Imi aduce aminte de meciul amical cu Poli Iasi, cand antrenorul a blocat accesul fanilor la meci, ca sa nu-i fure tactica. Am impresia ca acum se intampla acelasi lucru. Cu greu aflam informatii despre echipa si alea din presa. Transferuri foarte slabe in aceasta vara, de fapt asa cum a facut domnul antrenor si la FC Arges, echipa care a si retrogradat.”, ne-a declarat unul dintre fanii FC Botosani.

 

”Totuși, de ce atâta secretomanie din partea clubului!Este vorba de respect față de suporteri!Sunt un suporter,la bine și la rău, fata de acest club! Dar acest comportament îmi repugnă (n.red. a-i produce cuiva silă si dispret)”, a spus un alt suporter botosanean.

Mai mult de atat, Marius Croitoru este ironizat zilnic pe Tik Tok de un fan numit Andrei, care pune clipuri cu fotografiile lui Croitoru, insa cu mesaje ce-l ataca pe antrenorul ”secund” al FC Botosani.

Urmeaza sa vedem in primul meci de pe Municipal cum va fi primit Marius Croitoru, dar si cum va gestiona conducerea clubului aceasta situatie neintalnita pana acum.

@user130030002679♬ FOLLOW JDERUTZU – 🦝jderutzu🦝

@user130030002679♬ suono originale – Giulystar67

@user130030002679♬ sunet original – muzicaromânească

@user130030002679♬ sunet original – CV7B7

@user130030002679♬ sunet original – #ZERODOI

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: