Mesajul lui Valeriu Iftime, în prima zi de Crăciun: ”Să fiți convinși că avem încă multe de spus. În doua zile anunțăm antrenorul”

25 decembrie 2023 | Liga 1

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a transmis un mesaj pentru suporterii echipei, in prima zi de Craciun, venind cu promisiunea că va face tot ce sepoate pentru ca echipa sa nu ajunga in Liga a II-a.

”𝐕ă 𝐮𝐫𝐞𝐳 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭, 𝐢𝐧𝐢𝐦ă 𝐛𝐮𝐧ă ș𝐢 𝐠â𝐧𝐝 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭! Vă urez de asemenea și mă rog să fim mai iubitori, mai iertători, mai milostivi și să nădăjduim că împreună putem construi o lume cel puțin la fel de bună precum cea în care trăim, dacă nu mai bună!

Pentru cei care iubesc și care prețuiesc FC Botoșani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-ați trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să știți că țin cont de tot ceea ce îmi spuneți. Caut acum și sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l și anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri de fotbaliști și vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Să fiți convinși că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranță, avem argumente și avem toate instrumentele necesare pentru a lupta și pentru a face fotbal la Botoșani! Nu doar așa, ca să respectăm competiția, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoșani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat!

Vă garantez că, împreună cu asociații mei, caut cele mai bune soluții și sper din toată inima că le voi și găsi! Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm și sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie! Vă spun din nou Crăciun fericit, inimă bună și gând curat!”, a scris Valeriu Iftime pe Facebook.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: