Mircea Rednic, dupa egalul obținut in minutul 90+7: ”E un punct meritat, chiar dacă prima repriză a apartinut celor de la Botoșani” – VIDEO

23 septembrie 2023 | Liga 1

După FC Botoșani – UTA 2-2, meci în care arădenii au obținut un punct în ultimele minute, antrenorul Mircea Rednic a declarat ca rezultatul este unul echitabil, desi recunoaste ca echipa sa a fost dominata copios in prima repriza.

„Meciul a fost de înaltă tensiune și înalt risc. Am început prost, am făcut foarte multe greșeli, nu am reușit deloc să pasăm, am făcut doar 2-3 pase. A venit un gol pe o greșeală foarte mică pe care doar VAR-ul a văzut-o (n.r. – un henț sancționat cu ajutorul VAR).Prima repriză le-a aparținut celor de la Botoșani, au avut o circulație bună, 1 contra 1 ne-au creat mari probleme. Ne-au cam dominat și la fazele fixe. În repriza a doua, jucătorii care au intrat au făcut diferența. Am reușit să avem o posesie mult mai bună, i-am surprins cu jucătorii care au venit din linia a doua, mai ales fundașii laterali. Păcat că centrările nu au avut precizie”, a afirmat Rednic inițial.

„Am rămas în 10 oameni la un fault absurd pe care l-a făcut Carp. A intrat foarte bine, a dat gol, apoi să faci o greșeală de genul ăsta… mai ales când știi că este și VAR. Îmi pare bine că băieții nu au cedat, nu s-au precipitat să joace cu mingi lungi. Am fost inspirat și cu Stahl, a intrat foarte bine, a centrat perfect pentru Cooper, iar el, căruia nu prea-i place să-i vină mingea la cap, a înscris un gol frumos. Ținând cont de situația din repriza a doua, cred că e un punct meritat”, a completat Rednic.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: