Nicolae Dică a ajuns aseară la Botoșani! De ce au picat negocierile in ultimul moment: ”Cred ca asta l-a speriat”

28 august 2023 | Liga 1

Nicolae Dică (43 de ani) a fost în negocieri avansate pentru a o prelua pe FC Botoșani, însă tehnicianul a refuzat în ultimul moment oferta, iar Valeriu Iftime s-a reorientat rapid.

Dică a ajuns la Botoșani pentru o rundă de negocieri, dar a dat înapoi înainte să bată palma cu Iftime. Finanțatorul penultimei clasate a dezvăluit ce consideră că l-a făcut pe Dică să refuze propunerea primită și motivul pentru care îl consideră pe „Chirurgul” Alexa alegerea ideală.

„Cred că Dan este antrenorul meu. Va semna mâine, astăzi a ajuns în România, am vorbit aseară, am vorbit și astăzi puțin. Detaliile contractului le va discuta cu președintele, dar sunt absolut convins că ne vom înțelege.

Nicolae Dica a ajuns aseara la Botosani, dar cred că s-a speriat de distanță. E adevărat că pentru a ajunge de la Pitești la Botoșani trebuie să mănânci două oale de sarmale și 10 pâini. Am stat de vorbă cu el, mi-a plăcut, am avut o discuție agreabilă, dar nu știu ce s-a întâmplat.

A refuzat, da. Dar asta nu înseamnă că e mai slabă varianta de a colabora cu Dan. Până la urmă, nu există o logică atât de bine conturată în a alege un antrenor, ci doar flerul”, a spus Iftime la „Liga DigiSport”.

„Am vorbit cu Dan de câteva ori. Mă gândeam la un antrenor care are mână forte. Am mulți jucători străini, câțiva au jucat la cluburi importante, numai că pentru a-ți pune în valoare competențele, trebuie să muncești mult. Când te muncește un om, când ți se pare că antrenorul e sever cu tine, iei atitudine în vestiar. 

Mi se pare că Dan e un tip «drăcos» în primul rând, care poate impune reguli și are alt tip de personalitate.

În situația în care sunt eu, fără rigoare deosebită nu putem avea performanțe. Am fost la câteva antrenamente și nu eram comod cu felul în care se striga la jucători să joace, să fie atenți, dar am constantat după multă vreme că doar așa au rezistat.

Cred că Dan are puterea asta. Îl aștept cu tot dragul, fac tot ce pot ca el să se acomodeze la Botoșani. Am nevoie de rezultate, sunt într-o stare de supărare și de neîncredere totală”, a adăugat finanțatorul de la FC Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: