Patache & Acsinte fac din nou echipă la FC Botosani. Foștii căpitani vor încerca sa salveze echipa de la retrogradare – FOTO

16 noiembrie 2023 | Liga 1

Foștii căpitani ai echipei FC Botosani, Florin Acsinte si Andrei Patache, vor fi din nou colegi. Cei doi vor fi antrenori secunzi ai FC Botosani si vor incerca sa salveze echipa de retrogradare. 

Patache si Acsinte s-au duelat in acest sezon in calitate de adversari, in FC Botosani – Otelul Galati, 0-0. Andrei Patache a fost antrenor interimar, dupa demisia lui Marius Croitoru, iar Florin Acsinte a fost secundul lui Dorinel Munteanu. Cei doi jucatori au primit din partea clubului botosanean cate doua tricouri, avand scris pe spate numarul de meciuri jucate la FC Botosani. Cei doi au impreuna 590 de meciuri in tricoul echipei FC Botosani, plus meciurile de la juniori.

Din cauza unor probleme de familie, Florin Acsinte a fost nevoit sa-si dea demisia de la Otelul, astfel ca dupa plecarea lui Dan Alexa si Stefan Grigorie, FC Botosani l-a cooptat pe fostul capitan al ”ros-alb-albastrilor” in staff-ul condus acum de Andrei Patache.

Gazeta Sporturilor a anuntat ieri ca FC Botosani are in plan sa-l puna antrenor principal pe Mihai Ciobanu si sa-l lase pe Andrei Patache sa se ocupe de echipa, insa deocamdata nu este nimic oficial.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: