Prima declarație făcută de Bogdan Andone, in calitate de antrenor al FC Botoșani: „Nu va face parte din echipă!”

28 decembrie 2023 | Liga 1

Bogdan Andone „taie în carne vie” după ce a fost instalat la FC Botoșani. Formația botoșăneană nu trece deloc printr-o perioadă bună, din punct de vedere sportiv, având în vedere că ocupă ultimul loc în Superliga, cu 12 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Bogdan Andone este încrezător că FC Botoșani poate să se salveze de la retrogradare. Totodată, a anunțat că jucătorii, care nu vor da totul pentru echipă, nu vor face parte din formația sa.

„Am bătut palma, dar încă nu am semnat. Totul e pus la punct. Cred cu tărie că împreună cu patronul, președintele, oamenii din Botoșani și jucătorii avem șanse să scoatem echipa și Botoșani să rămână în Liga 1. În acest sezon, Botoșani parcă e din alt scenariu. Am avut o discuție cu domnul Iftime acum o lună de zile. Dar aveam înca niște discuții în Cipru. Acum două zile, m-a sunat Mihai Roman, apoi președintele clubului. Apoi am vorbit din nou cu domnul Iftime.

Eu am niște principii foarte clare. Cine nu muncește, cine nu dă totul pentru echipă, pentru ca echipa să se salveze, nu va face parte din echipă și lot. Vor fi și schimbări. Sunt și jucători care cred că deja și-au reziliat contractele până să avem discuția și să ne punem de acord. Am încredere pentru că domnul Iftime și clubul FC Botoșani sunt un etalon al seriozității în fotbalul nostru. Trebuie găsiți jucătorii care își doresc să joace fotbal. Sunt destui care și-ar dori să joace la FC Botoșani, dar nu au șansa.

Cred cu tărie că fotbaliștii români au calitate, dar noi, antrenorii, trebuie să-i împingem să-și depășească limitele. O să încerc să aduc și jucători cu care am lucrat împreună, dar și jucători cu experiență care să reziste presiunii. Florescu cu siguranță rămâne”, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

Din sursele TOPBT.RO, FC Botosani a creat o lista de 5-6 jucatori care vor parăsi clubul, insă se așteapta o decizie finala din partea noului antrenor. Un lucru este sigur: mare parte din jucatorii care nu s-au dat ”accidentati” vor pleca.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

1 Comentariu

  1. Jan Balan

    Mulțumim lui Bogdan Andone că a acceptat să preia echipa în situația actuală. Cu câțiva jucători noi, antrenament serios și atitudine pozitivă poate salva echipa de la retrogradare. Hai FC Botoșani, forța băieți!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: