Primele declaratii facute de Dan Alexa in calitate de antrenor al FC Botosani: ”Îmi doresc o echipa motivată, cu atitudine”

1 septembrie 2023 | Liga 1

Noul antrenor al echipei FC Botosani, Dan Alexa, a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la stadionul Municipal.

Acesta a multumit clubului pentru incredere si a declarat ca isi doreste ca jucatorii sa intre mai motivati pe teren. Alexa a spus ca-si mai doreste doi-trei jucatori pana luni noaptea, cand se incheie perioada de transferuri, mai ales ca Sekou Camara s-a accindentat, iar Mihai Roman II a plecat la Petrolul.

”Multumesc clubului pentru oportunitatea oferita. Intradevar nu este un moment foatre fericit, insa sunt foarte motivat, dar am incredere ca vom reusi. Am vazut echipa in meciul din Cupa Romaniei.Incerc sa cunosc lotul mai in amanunt.Cred este necesar ca pana luni noaptea, cand se inchid transferurile, sa mai aducem doi-trei jucatori, dar sper sa si rausim. Imi doresc sa reusim sa facem o echipa care sa fie motivata, cu o atitudine foarte buna. Imi doresc sa reusim si sa nu dezamagesc, pentru a multumi dorinta oamenilor care au avut incredere in mine. Avem nevoie de un numar 9, un atacant neaparat, pentru ca a plecat Mihai Roman, si avem nevoie de astfel de jucatori. Camara s-a accidentat si e foarte greu sa revina repede. Ne trebuie cate doi jucatori pe fiecare post si avem nevoie de jucatori care sa fie pregatiti, pentru ca suntem in plin campionat. Ma ajuta cumva pauza asta de doua saptamani. Vom disputa si un joc amical saptamana viitoare si ma ajuta sa cunosc mai bine echipa si sa joc asa cum mi-as dori eu”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: