Primele declaratii facute de Marius Croitoru, dupa revenirea la FC Botosani: ”Acesta este obiectivul numarul unu” – VIDEO

15 iulie 2023 | Liga 1

Antrenorul Marius Croitoru a revenit la FC Botosani in calitate de ”secund”, insa el se va ocupa de pregatirea echipei si de transferuri, alaturi de directorul sportiv, Daniel Schiopu. 

Croitoru a anuntat ca trebuie sa mai ajunga trei jucatori la echipa, insa acestia au nevoie de viza pentru a intra in tara si toata aceasta procedura dureaza.

”Este o revenire placuta, ca de fiecare data. Asteptam sa incepem campionatul, asteptam primul meci, asteptam sa vedem exact unde suntem fizic, pentru ca am intamplinat probleme in aceasta perioada de pregatire. Lucrurile sunt asezate. Mai asteptam trei jucatori ca sunt semnati si asteptam sa treaca vizita medicala si sa obtina viza de intrare in tara. Sunt doi mijlocasi si un atacant. Le multumesc celor care au acceptat sa vina la noi, pentru ca e greu sa te lupti cu alte echipe, cu alte bugete, dar asa cum am facut-o tot timpul si am facut-o bine, asa o vom face si acum. Cred ca suntem echipa care am expus cei mai multi jucatori in tara. Practic, nu cred ca este echipa de Play-Off sa nu aiba jucatori trecuti pe la Botosani, chiar si echipele nationale de tineret. Acesta este meritul tuturor, dar cel mai important este ce va urma.”, a declarat Croitoru.

Antrenorul a discutat si despre accidentarea lui Sebastian Mailat, dar si despre accidentarilor celorlalti fotbalisti, precizand ca nu a vazut asa ceva de cand este in fotbal.

”La o accidentare ca a lui Mailat, va sta cel putin 5-6 luni. Suntem obligati sa gasim solutii. Acum depinde doar de ei daca vor demonstra ca pot fi o solutie reala. Ca sa apara Mailat a trebuit sa plece Jaja, ca sa apara Jaja a trebuit sa plece Keita, ca sa apara Keita a trebuit sa plece Ofosu si tot asa. Sunt jucatori care isi asteapta randul. Este adevarat ca e o pierdere pentru noi. Este golgheterul echipei, golgheterul roman al campionatului…. . Sunt in fotbal de 30 de ani , dar asa ceva nu am intalnit.”, a mai spus Marius Croitoru.

Tehnicianul de 42 de ani spune ca obiectivul numarul unu impus de conducere este ca echipa sa joace un fotbal placut si sa aduca oamenii pe stadion.

”Obiectivul este de a juca un fotbal frumos. Cat am fost antrenor aici nu am avut un obiectiv impus de a merge in Play Off. Obiectivul numarul unu este de a crea un fotbal frumos si a produce jucatori. Daca facem asta vor veni si rezultatele. Nu este impus un loc special. Trebuie sa aducem oamenii la stadion, tre sa producem spectacol.”, a incheiat Marius Croitoru.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: