PROBLEMA de pe Municipal! Ciorile atacă gazonul celui mai important stadion din județ – FOTO, VIDEO

27 septembrie 2023 | Liga 1

Administratorul stadionului Municipal din Botoșani, dar si echipa FC Botosani, care evolueaza pe cel mai important stadion din județ, se confrunta cu mari probleme în ceea ce priveste gazonul. 

La partida de pe teren propriu cu Otelul Galati, disputata pe 19 august, scor 0-0, atat comentatorii televiziunilor care au transmis jocul, cat si iubitorii fotbalului din Romania au putut observa pete mari pe gazonul Municipalului botosanean. (foto jos)

Din explicatiile primite la acea vreme, stricăciunile au fost facute de ciori, astfel ca administratorul stadionului a fost nevoiti sa pună nisip în locurile respective.

Imediat dupa acel meci s-a facut însămânțare, iar la partida cu UTA Arad, suporterii au putut vedea doi vulturi din plastic (foto jos) pe gardul ce delimiteaza zona suporterilor de terenul de joc. Rolul acestora este de a speria ciorile.

Potrivit specialistilor în însămânțarea gazonului,larvele de gandaci, aflate printre firele de iarbă, atrag ciori si corbi, iar gazonul va suferi pagube mari, suprafete intinse ramanand fara iarba.”, ceea ce s-a intamplat și pe stadionul Municipal.

Marti dupa-amiaza, pe gazon erau puse niste baloane menite sa sperie ciorile, insa fara prea mult succes. Maine seară, pe Municipal va veni Rapid Bucuresti, care se va confrunta cu FC Botosani in cadrul primei etape din Cupa Romaniei. Partida va incepe de la ora 21:00.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: