Rămas fara omul care l-a adus la echipă, Fabrice Olinga se plange în presa spaniola: ”Ma pune sa joc pe o pozitie care nu este a mea”

12 octombrie 2023 | Liga 1

Fabrice Olinga (27 ani) a venit în România în această vară după ce a ajuns la un acord cu FC Botoșani.

Fotbalistul a fost adus la cerința lui Marius Croitoru, în iulie 2023, din postura de fotbalist liber de contract. Olinga nu mai jucase de un an, după despărțirea de portughezii de la Rio Ave, în urma unei suspendări pe patru luni primite după ce semnase cu Rio Ave în timp ce avea deja un pre-contract cu Raja Casablanca. După ce a depus plângere, jucătorul a avut câștig de cauză iar clubul portughez a primit interzis la transferuri în 2023.

Olinga a fost până pe 8 octombrie cel mai tânăr marcator din istoria LaLiga, având gol înscris la 16 ani și 98 de zile, dar a fost devansat de Lamine Yamal, tânărul fotbalist al Barcelonei, care a marcat la 16 ani și 87 de zile cu Granada, scor 2-2. Cu această ocazie, ziarul Marca l-a căutat pe Fabrice Olinga, care a vorbit într-un interviu amplu și a dezvăluit că nu se simte deloc bine în România, mai ales dupa ce a plecat Marius Croitoru.

„Adevărul e că nu sunt deloc bine… România era ultima țară care îmi trecea prin minte, dar veneam după o suspendare și acesta a fost singurul club dispus să își asume contractul meu, eu voiam doar să joc. Apoi am ajuns și antrenorul care m-a dorit la echipă a plecat după cinci meciuri, acum mă pune să joc pe o poziție care nu este a mea și pe lângă asta mai pierdem și toate meciurile… e dramatic”, a declarat Fabrice Olinga conform marca.com.

Olinga nu a impresionat in tricoul FC Botosani in primele partida jucate, iar dupa plecarea lui Marius Croitoru nu a mai prin lotul decat in partida cu UTA ARADA, scor 2-2.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: