Rapid Bucuresti i l-a ”suflat” Botoșaniului pe camerunezul Kevin Soni

12 septembrie 2023 | Liga 1

In urma cu fix o saptamana PROSPORT scria ca FC Botosani se afla in discutii cu fotbalistul camerunez Kevin Soni, in varsta de 25 de ani, un jucator care a debutat impotriva PSG-ului la doar 17 ani.  Jurnalistii scriau pe 4 septembrie ca surse din club au confirmat negacierilor cu jucatorul camerunez.

„Ar trebui, în mod normal, să vină un camerunez de națională! Este liber de contract. Negocierile sunt foarte avansate, în principiu au bătut palma. Și-a dat acceptul, este așteptat de cei din club. A acceptat oferta verbal”, spuneau sursele ProSport.

Astazi, unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a dezvăluit, în direct la GSP Live, că formația din Giulești va oficializa, marți, transferul unui atacant. Din informațiile GSP, este vorba despre internaționalul camerunez Kevin Soni (25 de ani), fotbalist legitimat ultima oară în Grecia, la Asteras Tripolis. 

„Aducem pe cineva care e liber de contract, străin. Cred că azi îl vom prezenta oficial. Are un CV foarte interesant, a jucat la echipe importante din Turcia, Grecia, are o vârstă bună. Din ce am văzut, ni se pare un atacant foarte interesant. 

Ca orice jucător liber de contract în momentul de față, are câteva luni de când nu a mai jucat. A fost într-un litigiu cu vechiul club, pentru că nu a mai fost plătit, de aceea nu a mai jucat, nu a fost accidentat. Va avea nevoie de o lună -o lună și jumătate să se pună pe picioare. 

E un jucător care ne place. Ne-am uitat și ne place destul de mult. Trebuie să ajungă la o formă fizică optimă. Sper ca după pauza pentru echipele naționale, din octombrie, să fie pus pe picioare și să poată juca”, a declarat Victor Angelescu, la GSP Live, moment în care a fost întrerupt de moderatorul Costin Ștucan. 

„Acum mi-a trimis cineva un mesaj. Numele lui este Kevin Soni. Are 25 de ani, a jucat și în Turcia și în Grecia, deci se potrivește”, a spus jurnalistul GSP.

„Da, se poate să fie el. Nu pot să spun «da» sau «nu»”, a fost răspunsul lui Victor Angelescu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: