Răsplata ”fiului risipitor”! Marius Croitoru a lovit în clubul botoșănean într-o emisiune TV: ”Asta a fost problema” – VIDEO

25 octombrie 2023 | Liga 1

Marius Croitoru, fost jucator si antrenor al FC Botosani, a tinut sa lovească în clubul botoșănean, in direct la DIGISPORT 1, in cadrul unei emisiuni in care se afla și fostul portar Florin Prunea. 

Croitoru a precizat că licența A de antrenor îi permite să antreneze în SuperLiga României ca secund, în timp ce în Liga 2 poate fi ”principal”, lucru total FALS si ca el a fost angajat la club ca director sportiv si de asta nu putea da indicatii de pe margine.

Eu aș putea să antrenez oriunde, antrenor secund în SuperLigă și principal la Liga 2, licența îmi permite acest lucru. Antrenorii străini din România nu au carnet de antrenor”, a spus Marius Croitoru la emisiunea Liga Digisport.

Întrebat de ce nu putea da indicatii daca era ”secund”, omul pentru care conducerea FC Botosani a riscat de doua ori si i-a incredintat echipa cand nu avea nici experienta, la primul mandat, si nici rezultate, la al doilea mandat, dupa umilintele de FCU Craiova si FC Arges, a declarat ca: ”asa a fost. Contractul nu mi-a fost facut ca antrenor secund, ci a fost facut ca director tehnic (n.r. Director Sportiv). Asa s-a hotarat, a fost singura problema”.

”Inseamna ca asta a fost o greseala a clubului”, a adaugat Florin Prunea.

In realitate, Marius Croitoru nu a putut fi angajat ca antrenor secund tocmai ca nu are carnetul de antrenor. Acesta a fost si motivul pentru care Adrian Mititelu nu l-a readus la echipa, dupa cum au anuntat chiar cei de la Digisport: ”Adrian Mititelu a renunțat la ideea de a-l readuce pe Marius Croitoru după ce a aflat că fostul ”principal” de facto de la FC Botoșani nu putea fi trecut în acte decât ca delegat, din cauză că nu are un carnet de antrenor.” 

Cat despre antrenorii straini care antreneaza in Romania fara carnetul de antrenor, acestia o pot face pentru ca au LICENTA PRO, licenta pe care Marius Croitoru nu o detine. In plus, tehnicianul nu a refuzat propunerea clubului FC Botosani de a semna ca director tehnic.

Cand a revenit pentru a doua oara la FC Botosani, intreaga presa din Romania a titrat ca se intoarce ”fiul risipitor”.

In luna mai a acestui an, Marius Croitoru a fost invitat la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP, iar acolo acesta a declarat ca nu poate antrena in Romania pana in lumea martie 2024, atunci cand va obtine carnetul de antrenor din Romania.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: