Razvan Ducan: ”Mai sunt foarte multe etape de jucat, se pot schimba multe”

8 octombrie 2023 | Liga 1

Răzvan Ducan (22 de ani), portarul lui FC Botoșani, a fost cel mai bun om din meciul cu FCSB, scor 0-1, iar la final a opinat că roș-albaștrii vor câștiga titlul „la pas”.

Crescut de FCSB, Răzvan Ducan a fost cedat la FC Botoșani la începutul anului. De atunci, portarul în vârstă de 22 de ani a devenit titular între buturile echipei moldovene, iar seara trecută, în meciul contra fostei lui formații, a fost providențial, cu 10 parade.

Am arătat că ne putem bate cu o echipă care cred că va lua campionatul la pas. Este o echipă bună, cu jucători foarte buni.

Noi nu avem nici noroc. Probabil după această pauză vom reuși să acumulăm puncte. FCSB cred că a meritat victoria, a fost echipa mai bună, care a jucat, cu ocazii mai mari”, a afirmat Ducan la PrimaSport.

„Acum două etape eram înjurat, etapa trecută eram înjurat. Până la urmă asta e viața unui portar, se întâmplă să greșești, să ai meciuri mai bune.

La fiecare meci vorbim să acumulăm punct sau puncte, dar nu reușim. Mai sunt foarte multe etape de jucat, se pot schimba multe, dar e normal să te simți frustrat când nu îți iese jocul și nu iei puncte”, a completat portarul Botoșaniului.

Întrebat dacă simte că FCSB regretă că l-a cedat, Ducan a negat: „Nu, nu cred. Au doi portari foarte buni”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: