Remontada in Giulești: Universitatea Cluj a învins cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 de Rapid – VIDEO

28 noiembrie 2023 | Liga 1

U Cluj a câștigat cu Rapid pe Giulești, scor 3-2, după ce echipa lui Crisitano Bergodi a condus cu 2-0, în etapa #17 din SuperLiga.

A fost nebunie în Giulești. Părea că U Cluj se va opri la 15 meciuri la rând fără eșec în deplasare, însă elevii lui Sabău au revenit uluitor de la 0-2 și au avut și o bară.

Rapid a deschis repede scorul, după 14 minute de joc. Papeau a șutat de la distanță, din afara careului, mingea a fost deviată de un adversar și a intrat în plasă, fără ca Iliev să aibă vreo șansă să mai intervină. După 10 minute, Rapid părea că și-a asigurat victoria. Alexandru Ioniță a apărut în careu ca un vârf veritabil și l-a învins pe portarul oaspeților din apropiere, din centrarea lui Funsho.

Sabău a făcut o schimbare în minutul 31, iar de aici avea să pornească revnirea lui U Cluj. Pentru că Oancea, intrat în locul lui Fossati, i-a pasat decisiv lui Daniel Popa pentru primul gol al lui U Cluj. El urmărise bine o minge respinsă de Moldovan în lateral și i-a pus-o pe tavă lui Popa.

Ardelenii au început în forță repriza a doua, marcatorul lui U Cluj fiind blocat de Moldovan. Un nou gol plutea în aer, iar acesta a venit din piciorul căpitanului Chipciu. Alex a jucat mijlocaș stânga, iar din această poziție a ajuns în careu și a tras cu dreptul la colțul lung, la firul ierbii, direct în plasă.

El ajunsese la balon după ce acesta venise din transversala porții Rapidului, a acoperit bine mingea și a șutat din prima. Bergodi a făcut o schimbare ofensivă, l-a băgat pe Kevin Soni și l-a scos pe Kait. Iar U Cluj a profitat de golul lăsat la mijloc de ieșirea estonului, Soukoure a inventat o pasă genială de 40 de metri și și-a lăsat doi colegi singuri cu Moldovan.

Daniel Popa i-a pasat lui Ianis Stoica, iar jucătorul împrumutat de la FCSB a punctat în poarta goală. Așa s-a terminat, iar U Cluj s-a apropiat la două puncte de play-off. Rapid rămâne pe locul 3, la 7 puncte de liderul FCSB.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: